ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Διαστάσεις 15Χ21 εκ.

}

Οι Απόκρυφες Επιστήμες αποκαλύπτουν τις μυστηριακές δυνάμεις που επιδρούν στη ζωή μας και αποτελείται από 6 τόμους με δεκάδες κατατοπιστικά διαγράμματα...

ΧΕΙΡΟΜΑΝΤΕΙΑ

200 σελίδες - Ελίζαμπεθ Ντάνιελς Σκουάιρ

Υπάρχει τίποτε στο χέρι σας που να σας δείχνει τον τρόπο να ευτυχήσετε στη ζωή; Τί τρόπο χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι χειρομάντεις, στην προσπάθεια τους να αναλύσουν πλευρές του χαρακτήρά μας που μας είναι τελείως άγνωστες; Σε ποιό μέρος της παλάμης βρίσκεται το μυστικό που μας λέει πόσο τυχεροί είμαστε στη ζωή; Η εμπειρογνώμων της χειρομαντείας, Ελίζαμπεθ Ντάνιελς Σκουάιρ, δεν αρκείται μόνο στο να μας δώσει τέτοιες απαντήσεις, αλλά το σπουδαιότερο είναι πως μας δείχνει τον τρόπο να τις ανακαλύψουμε μόνοι μας.

ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

224 σελίδες – Βένζελ Μπράουν

Το βιβλίο αυτό προσπαθεί να σας δώσει τη δυνατότητα να προβλέπετε το μέλλον και να δίνετε τις καλύτερες λύσεις στα προβλήματα σας με έναν τρόπο διασκεδαστικό και εύκολο. Δεν θέλουμε με αυτό να σας κάνουμε να πιστέψετε ότι μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν, αλλά ίσως βρείτε εδώ τη βοήθεια που χρειάζεται για να αποφύγετε καταστάσεις που πιθανόν να αντιμετωπίσετε ή να επιδιώξετε κάτι που ίσως δε θα το κάνατε χωρίς τη χαρτομαντεία.

ΑΥΤΟΫΠΝΩΣΗ

304 σελίδες- Πωλ Άνταμς

Το βιβλίο αυτό δεν είναι απλώς ένα κάποιο βιβλίο για τον αυτοϋπνωτισμό. Και εκείνος ακόμα που δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον υπνωτισμό θα βρει στις σελίδες του κάτι να έχει μεγάλη αξία και ενδιαφέρον για αυτόν. Ο συγγραφέας εξηγεί τί είναι ο υπνωτισμός και πως ενεργεί, δίνει λεπτομερείς οδηγίες πως να υπνωτίσετε πραγματικά τον εαυτό σας και εξηγεί με απλά λόγια αλλά εμπεριστατωμένα πως λειτουργεί το υποσυνείδητο. Γενικά θα βρείτε πως διαβάζοντας το βιβλίο τούτο θα αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες και πολλές φορές θα καταφύγετε σε αυτό για να καθοδηγηθείτε και να βρείτε το δρόμο για μια ζωή γεμάτη υγεία, πλούτο και ευτυχία.

ΤΑ ΖΩΔΙΑ – 3 ΤΟΜΟΙ

748 σελίδες συνολικά – Λίντα Γκούντμαν

Τα βιβλία της Λίντα Γκούντμαν, Τα Ζώδια, είναι ένα έργο απίστευτα γοητευτικό και χρήσιμο. Έξυπνο, γεμάτο αγάπη και κατανόηση για τον άνθρωπο, περιγράφει με συναρπαστική γλαφυρότητα όλες τις περιπτώσεις των Ζωδίων και τα χαρακτηριστικά τους: του άντρα, της γυναίκας, του παιδιού, του προϊστάμενου, του υπαλλήλου. Η διασημότερη αμερικανίδα αστρολόγος μιλά με τα άστρα και αποκαλύπτει τις κρυφές πτυχές των 12 ζωδίων. Θαυμάστε μια μεγάλη αστρολόγο και γοητευτείτε από μια εξαίρετη συγγραφέα.